Jeg har lavet en fejl – undskyld

Da jeg den 28.5.18 lavede min “7 genveje til at få en kopi af din journal (aktindsigt) på rekordtid – uden at bede dine forældre om lov“, burde jeg have gjort opmærksom på, at persondataloven blev ophævet den 25.5.2018 og derfor ikke længere er relevant.

Det beklager jeg.

Jeg har simpelthen været så vant til at indføre de 3 love (Forvaltningsloven, Offentlighedsloven og Persondataloven) i alle aktindsigtsanmodninger, at jeg kørte på autopilot.

Det er selvfølgelig en fejl, der ikke må ske, og det beklager jeg.

Det korrekte bliver derfor at søge aktindsigt og meraktindsigt efter Forvaltningslovens, Offentlighedslovens og Persondataforordningens regler. Resten af teksten i “7 genveje til at få en kopi af din journal (aktindsigt) på rekordtid – uden at bede dine forældre om lov” er uden ændring.

Da jeg p.t. deltager i Onlinebiz ved Maj Wismann, vil jeg formentligt komme med et mere lækkert design og øget læsbarvenlighed på de 7 genveje etc. I den forbindelse vil jeg endnu en gang også gennemgå, om der skal øvrige juridiske rettelser til. I så fald vil rettelser og de 7 genveje etc. blive sendt ud via mit nyhedsbrev.

Jeg har i øvrigt fået henvendelser omkring en afdød person. Jeg har bedt om tilsagn til, at jeg kan bruge teksten uden navne etc. fra vedkommende klient. Når jeg har tilsagnet, vil teksten komme op på min giveawayside, så I kan bruge den til fri afbenyttelse.

Billedcredit: Reddit.com

Her kan du læse mere om aktindsigt: Aktindsigtshåndbogen og Synopsis.dk

Ha’ en rigtig dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 Shares
Share7
+1
Pin
Tweet
Share