Priser

Da der findes forskellige sagstyper, har jeg forsøgt at inddele dem nedenfor:

Erstatnings- og forsikringssager:

Sager på baggrund i reglerne om erstatning i henhold til erstatningsansvarsloven, personskadeloven, forsikringsansvarsloven, patienterstatningsloven her er mit gebyr 25 % af den endelig udbetalte erstatningssum.

Det vil sige ingen erstatning = gratis (dog vil jeg opkræve et gebyr på kroner 1.000,00 til administrationsudgifter, som du kan betale i rater af 3 eller 6 gange). Du er velkommen til at kontakte mig for en uddybelse af mine betingelser.

Særligt om udlændinge- og socialretlige sager:

Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har socialretlige og udlændingeretlige sager, her henviser jeg til de mange private socialrådgivere og din socialjurist samt de gratis retshjælpe og økonomirådgivningen. Der findes en udlændingeretshjælp.

Øvrige sager:

Sager herudover indbetales med et depositum på kroner 5.000,00, som dækker 3 fakturerede timer.

Vær opmærksom på, at timerne også er inklusiv telefonsamtaler, mailkorrespondance, henvendelse til retten, klagenævn etc.

Såfremt du kan dokumentere, at du er lavtlønnet og har et meget lille budget, kan vi aftale, at du indbetaler de kroner 5.000,00 i rater, hvorefter sagen påbegyndes. Jeg laver i den forbindelse ikke noget før end, at alle pengene er indbetalt til min konto

Pro bonosager:

Indimellem tager jeg sager op pro bono, det vil sige uden beregning.

Det er op til mig at vurdere, om sagen er pro bono eller ej. Det er som regel sager, der kan løses lige nu og her uden den store sagsgennemgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *