Step 2: Din vare er bestilt, men ikke modtaget.

Som nævnt i eksemplet i sidste uge har du nu ringet 5 gange, skrevet et brev/en mail og noteret i din kalender.

 

Det er nu den 25.10.18, og der er fortsat ikke sket noget.

 

Borgerservice

Jeg vil derfor nu anbefale dig at henvende dig på Borgerservice og få oplyst, hvor sælger bor, hvis du ikke allerede har sælgers adresse. Det koster ca. 75 kroner.

I helt specielle tilfælde er det ikke muligt at få sælgers adresse ved henvendelse til Borgerservice. Det kan fx være ved beskyttet adresse.

Det er ikke alle borgerservice, der anvender mastercard til betaling, så kontakt din lokale borgerservice per telefon for at afklare dette, inden du møder op.

 

Breveksempel:

Det følgende brev ville jeg sende både per mail (såfremt du har sælgers mailadresse), med almindeligt brev og med anbefalet brev.

Teksten ville lyde som følgende:

Til:

Vedr.: Køb af ……………………… den xx.xx.xxxx

I henhold til tidligere opkald den xx.xx.xxxx, xx.xx.xxxx, xx.xx.xxxx, xx.xx.xxxx og xx.xxxx.dk (vedlagt kopi af min opkaldsliste) samt mit brev/min mail dateret den xx.xx.xxxx (se kopi af brev/mail), skal jeg hermed venligst anmode om, at De fremsender dokumentation for fremsendelse af det købte til min mailadresse: ………………………………….. eller privatadresse:………………………… senest den………………………………………..

Jeg har kontaktet dig telefonisk på nummer xx xx xx xx.

Jeg skal venligst bede om dokumentionen senest 14 dage fra dags dato, eller fremsendelse af min ordre af den xx.xx.xxxx.

Såfremt jeg ikke hører fra dig senest 14 dage fra dags dato, vil sagen bliver meldt til politiet uden yderligere varsel, da jeg i så fald vil anse det for tyveri. Jeg vil til politiet vedlægge kopi af købsfaktura/screenshot fra mobil, kopi af betaling via Mobilepay/kontonummer: xxxx, xxxxxxxx, udskrift for opkald til Dem samt kopi af skriftlig kontakt til Dem som dokumentation.

De er naturligvis velkommen til at tilbagebetale de kroner xxxxx,xx for mit køb den xx.xx.xxxx samt kroner xx,xx for at få Deres adresse hos Borgerservice (se kopi af kvittering) samt porto til anbefalet brev kroner …………….. (se kopi af kvittering).

Således at det i alt skyldige beløb per dags dato er kroner xxxxx,xx, som bedes indsat på min mobilepay xx xx xx xx eller kontonummer: xxxx xxxxxxx senest 14 dage fra dags dato.

Med venlig hilsen

XXXXXXXXXXXX

Efter afsendelse:

Jeg vil igen anbefale, at du noterer alt i din kalender samt at du anfører, at du har kontaktet sælger den xx.xx.xxxx samt hvordan du har gjort og endeligt anfører, hvornår sælgers senest skal have kontaktet dig i henhold til dette brev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Shares
Share4
+1
Pin
Tweet
Share